3-те зодии, които срещат своите сродни души до края на март

0
Ако вашата зодия е в този списък, ви чака любов за цял живот
Ако вашата зодия е в този списък, ви чака любов за цял живот

Краят на зимата и началото на пролетта за някои ще донесат истински хаос, но за други невероятни промени. 

Ако вашата зодия е в този списък, тогава попадате във втората група. В следващите дни можете да очаквате ново запознанство, но и любов, която ще продължи до края на живота ви.

1. Лъв

За Лъвовете този месец беше наистина натоварен и изпълнен със събития. През последните седмици на март ще решите вашите любовни проблеми и накрая някои неща ще бъдат изяснени. Независимо дали става въпрос за партньорски избор или за вашето състояние във връзката, най-накрая ще получите това, което искате отдавна. Възможно е да се върне човек от миналото, който ще донесе безпокойство в живота ви, но вие ще знаете точно по кой път искате да поемете и коя любов да изберете.

2. Дева

Романтичните Деви почти никога не са доволни от любовта си, но също така очакват щастие. През следващите 2 седмици ще разберете кой наистина искате в живота си. Свободните Деви ще имат възможност да опознаят човек, който ще ги зарадва, а това може да бъде началото на ново приятелство, но също и на една прекрасна нова любовна история. По принцип представителите на тази зодия няма да посрещнат пролетта сами.

3. Риба

Втората половина на март ще доведе до големи промени за Рибите, особено ако имате дълго време отношения. Накрая ще искате да направите връзката официална. Това е стъпка, на която се надяват някои Риби, а някои не, но резултатът ще бъде положителен и в двата случая. Ако сте свободни, не се отчайвайте. Ново запознанство, което може да се превърне в любов, се случва веднъж в живота ви и ви очаква през март.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари