25-годишен мъж отнесе глоба защото се изплюл върху паметника Альоша в Русе

6
Това станало по време на церемонията по поднасяне на венци и цветя по повод 9 май
Това станало по време на церемонията по поднасяне на венци и цветя по повод 9 май

Глоба по Указа за борба с дребното хулиганство е наложена на мъж, извършил непристойна проява по време на церемония пред паметника на Альоша в Русе

Вчера около 10:45 ч. в гр. Русе, в района пред Паметника на съветския войн - Альоша, по време на организирана церемония за полагане на венци и цветя, 25-годишен мъж от Русе, в присъствието на граждани и полицейски служители от Второ РУ, е извършил непристойни действия, изразяващи се в явно неуважение към обществото, като демонстративно се е изплюл върху паметника, преминавайки покрай него, като с това си поведение е предизвикал възмущението на свидетелите на случващото се.

Мъжът е бил задържан от органите на реда, случаят е документиран във Второ РУ по УБДХ и по-късно представен пред РРС – Русе. С решение на съда от вчера, на извършителя е наложена наказание - парична глоба в размер на 100 лева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    12
    До 11:
    Голям „мъж“ се извъди , бре! Половината... Нямаш 100 лева да му платиш цялата глоба ли? А женка си ... и нея ли до половината оправяш? Миришеш на финансова и полова немощ!
  • -2
    11
    деян
    Бих искал да науча името на младежа за да му дам половината глоба
  • 5
    10
    От своето създаване до днес...
    ...Русия се е управлявала със сила и измама!!! А България никога, ама НИКОГА не е била в плановете й като самостоятелна държава!!! ...14 войни води с Османската империя за проливите, а загиналите войници едва ли са умирали с мисълта, че ни освобождават...мир на прахта им! Четете я тази НАША история, не бъдете папагали...
  • 2
    9
    до 7
    Три различни държави са. Не ги бъркай! Вярно е само, че има определена приемственост между тях. Царска Русия, СССР и Руска Федерация. А България я има заради хората, които са се били в освободителната война, били те руси или не.
  • 10
    8
    :)
    махнете альоша, сложете Левски! Чуждопоклонници жалки
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари