21-годишен мъж качи десетки клипове как кара с 220 километра по магистралата

3
Младежът се хвалел в социалните мрежи с "уменията си" да дрифтира в населени места
Младежът се хвалел в социалните мрежи с "уменията си" да дрифтира в населени места Видео: NOVA

 Водачът е санкциониран многократно за различни нарушения

21-годишен шофьор кара с 220 км/ч. в локалното платно на магистралата, дрифтира в населени места и участва в гонки, разкрива NOVA. Мъжът снима рискованите маневри и ги качва в социалните мрежи, за да се хвали. От МВР заявиха за телевизията, че водачът е санкциониран многократно за различни нарушения.

„При такава скорост нещата се случват изключително бързо. Има много малко съоръжения у нас, които са подходящи за състезания. Това е една от основните причини хората да прибягват към нелегални гонки”, каза в ефира на „Здравей, България” автомобилният състезател Даниел Попов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    Откровено казано
    Абсолютен профан е тоя с Е46 дизелово комби! 1-во да си плати глобите, които са убийствено големи само за без Г.О. 500 лв., за без колан 50 лв., за без фарове 20 лв.... 2-ро малко да си постегне в някои сервиз кочинката щото се вижда на клиповете, че таблото му свети като коледна елха и 3-то дрифт изпълненията в града са абсолютно забранени! Поради супер причината, че е заплаха за всички участници в движението и пешеходци! А пък и що за катаджии са тези, които не могат да го спрат от движение вземайки номерата на колата и да го лишат от правото да управлява МПС?!
  • 10
    2
    русенец
    Какво значи, че е санкциониран много кратно , освен, че лайното е рецидивист? Ами едни санкции като не действат пробвайте по-високи, вземете му книжката, вкарайте го в пандиза за дребно хулиганство. Баси импотентните катаджии! Май освен да клечите на хранилка за друго не ставате.
  • 13
    1
    88
    Поредният дрисльо с немски кенеф
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари