2000 русенци пяха заедно с Гери-Никол

3

Близо 2000 малки и големи фенове отпразнуваха заедно започването на новата учебна година с униклания вокал на една от най-актуалните певици у нас, която наелектризира тълпата и зареди с енергия всички присъстващи.

Източният паркинг на любимия на русенци търговски център преливаше от почитатели, които танцуваха и пяха заедно с изпълнителката в продължение на час.

Екстравагантната поп дива повиши градуса на настроението на многобройните си почитатели с хитовете „Кутия пълна с тайни“ и „Ела и си вземи“. В допълнение, публиката „избухна“ и на най-новата й песен „I am the Queen”. Гери-Никол беше подготвила пъстър микс от чуждестранни и български хитове, с които отдаде почит на любимите си изпълнителки Бионсе и Риана.

След концерта поп звездата показа обичта си към феновете, като отдели време за стотиците, желаещи да получат автограф и селфи за спомен. Предварително подбрани двайсет и пет късметлии, участвали в специална фейсбук игра, получиха страхотни награди още на момента, веднага след концерта.

Празнично настроение и еуфория, специално за 15-ти септември!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари