2000 момичета обслужват Ким Чен-ун в покоите му

0

Докато светът продължава под една или друга форма да спекулира със здравословното състояние на севернокорейския лидер Ким Чен-ун, в световната преса се повдигна въпросът за т.нар. "отряд за удоволствия"

Мистичният отряд, за който съществуват не по-малко спекулации и слухове, е сформиран по времето на дядо му Ким Ир Сен и продължава до смъртта на Ким Чен Ир през 2011 г., когато отрядът е разпуснат и закрит. По последна информация обаче харемът отново е възстановен през 2015 г. по нареждане на Ким Чен-ун

Източници до режима в Пхенян твърдят, че зад стените на двореца на севернокорейския диктатор Ким Чен-ун е обслужван от 2000 момичета, които трябва да го забавляват не само с песни и танци, но и с "еротични игри". Разбира се, момичетата не били запазени само за върховния ръководител на страната, но и за всички висши функционери от високите етажи на властта в Пхенян.

Според други информации най-малките момичета били на 13 г., които били измъквани от училище и обучавани как да се отнасят с лидера на страната. Дисидентите в севернокорейския режим дори споделят, че всяка една новопостъпила първо минавала медицински тестове, за да бъде потвърдена "непорочността" ѝ и едва след това бива въведена в покоите на Ким Чен-ун.

Момичетата получават и специално обучение, което ги превръща в компаньонки от висок клас с артистични умения.

В мемоарите си „Скъпи вожде: поет, шпионин, беглец – поглед отвътре” дезертиралият Джан Джин-Сен твърди, че най-привлекателните момичета в КНДР са били наричани „Пети отдел”. Така евфемистично се назовавал кръгът от най-приближените до лидера Ким Чен-ун. Работата на „Пети отдел” е да следи въпросите, свързани с личния живот на лидера – от охраната до забавленията, към които спада и Отрядът на удоволствието, уточнява Блиц

Смята се, че Отрядът на удоволствието е съставен от около 2000 момичета, разделени в три отделни групи. Първата е за специализиралите се в сексуалните услуги, другата за вещите в масажните терапии, а третата – майсторки на пеенето и танците, които изнасят спектаклите си полуголи.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Почивката - Просто си гледаш децата на друго място.

Харесай Дунавмост във Фейсбук