200 ученици от Русе събраха хранителни продукти за приютите на отец Иван

0
Да правиш добро е хубаво нещо. Не трябва да се помага само преди Коледа, а винаги. Когато можете да си позволите, помагайте
Да правиш добро е хубаво нещо. Не трябва да се помага само преди Коледа, а винаги. Когато можете да си позволите, помагайте

Близо 200 ученици от Русе събраха хранителни продукти за приютите на отец Иван.

Близо 200 ученици от основното училище "Любен Каравелов" в Русе, с помощта на родителите си, събраха голямо количество трайни хранителни продукти, перилни и почистващи препарати за приютите на отец Иван в Нови Хан и в Якимово. Това съобщи Илка Тотева - педагогически помощник към Ученическия съвет в учебното заведение. 

Акцията на учениците е част от благотворителната инициатива в помощ за приютите на отец Иван, организирана в крайдунавския град от русенката Силвия Даскалова. 

"Знам, че е добре да се помага на хора в нужда. Да правиш добро е хубаво нещо. Не трябва да се помага само преди Коледа, а винаги. Когато можете да си позволите, помагайте", заяви седмокласникът Ивайло, който се е включил в инициативата.

Продуктите бяха натоварени днес на камион, като заедно с други събрани помощи ще бъдат транспортирани до приютите през идната седмица.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари