200 лева решават кой ще довърши подземния паркинг на Доходното в Русе

0
Както вече съобщихме, ДЗЗД "Интис - Бул" е съставен ...
Както вече съобщихме, ДЗЗД "Интис - Бул" е съставен ...

Близо 200 лв. е разликата между ценовите оферти на двамата кандидати за довършването на подземния паркинг на Театралния комплекс в центъра на Русе, съобщи Topnovini.bg. Това стана ясно след отварянето им в присъствието на представители на комисията и един от двата консорциума, които искат да изпълнят обществената поръчка.

Както вече съобщихме, ДЗЗД "Интис - Бул" е съставен от две дружества - русенското "Интис" ООД с управител Светослав Денчев Йончев и съдружници Камен Теодоринов Патриков, Яков Соломонович Бромберг, Огнян Георгиев Вълканов, Радиана Петкова Димитрова, Неделчо Ботев Коев и софийското "Булстрой Груп" ООД с управител Георги Василев Евтимов, който е съдружник с Детелина Стефанова Евтимова.

Другият кандидат е ДЗЗД "Русчук 2015" включва 3 дружества. Едното е познатото от първата поръчка софийско "ЕКСА" АД - представлявано от Константин Недков Пеев и Вася Христова Станкулова - Пеева. В съвета на директорите му влизат още Венцислав Николов Христов, Магдалена Георгиева Цанова и Мая Петкова Апостолова. Друг участник в този консорциум е "ЕКСА" ЕООД, а третият е русенската фирма "Новикон" АД представлявано от Емил Татеос Татеосян, който е в съвета на директорите му заедно с Милена Ангелова Симеонова и Иван Тодоров Иванов.

Работната програма на "Интис - Бул" получи повече точки при оценяване на техническите оферти. Консорциумът обаче е заявил, че за да я изпълни ще са му необходими 507 750.42 лв. без ДДС.

Конкурентите му от "Русчук 2015" са дали оферта с близо 200 лв. по-малко - 507 552.61 лв. без ДДС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари