200 лева глоба за обидни думи към служител на РДГ - Русе

0
48-годишен мъж отнесе глоба след хулиганска проява
48-годишен мъж отнесе глоба след хулиганска проява Снимка: Dunavmost / Архив

48-годишен мъж отнесе глоба след хулиганска проява

Наказание по УБДХ е наложено на 48-годишен мъж, заради хулиганска проява спрямо служител на дирекцията по горите. Случаят е от 13 юли, когато около 09:00 часа в село Копривец 48-годишен мъж е извършил непристойни действия, изразяващи се в отправяне на обидни думи и закани към служител на РДГ - Русе, присъствал при съставяне на констативен протокол на въпросния мъж, във връзка с превозвани от него дърва.

С действията си 48-годишният е предизвикал възмущението на гражданите, намиращи се в село Копривец и станали свидетели на деянието. Служители на РУ – Бяла са документирали случая. На 48-годишният мъж от село Раданово, обл. Велико Търново е съставен акт за констатирана проява на дребно хулиганство.

С решение на Районен съд - гр. Бяла на мъжа е наложена глоба в размер на 200 лева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари