18-годишна без книжка е потрошила сергиите на Перперикон

0
Момичето объркало педалите и вместо да натисне спирачка подало рязко газ
Момичето объркало педалите и вместо да натисне спирачка подало рязко газ Снимка: Facebook

Момичето объркало педалите и вместо да натисне спирачка подало рязко газ

18-годишна е стояла зад волана на автомобила, с който бяха потрошени сергиите на паркинга в подножието на археологическия комплекс Перперикон в нощта на вторник срещу сряда.

Момичето нямало книжка и се качило на колата, за да се упражнява, предава 24 ЧАСА. До нея стоял 18-годишният ѝ приятел, чийто бил автомобила.

На паркинга момичето объркало педалите и вместо да натисне спирачка подало рязко газ. Автомобилът станал неуправляем и помел 3 от дървените маси и навес пред павилионите за сувенири.

Автомобилът - „Ауди“, бил с белгийска регистрация и застраховка. Момчето се обадило на застрахователя си в Белгия, който изпратил репатрак, за да бъде извозена потрошената кола. По-късно полицаи открили в Хасково автомобила и го върнали в Кърджали. В момента возилото е в двора на полицейското управление и предстои да му бъде направен оглед.

Двамата 18-годишни са задържани от полицията за 24 часа в сряда вечерта. По случая се води досъдебно производство за унищожаване на чуждо имущество.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    Мартин
    Мангали сър!!!
  • 4
    2
    Ама
    Може да не е карала тя а младежа но по малкото наказание е това той ще си спаси книжката .
  • 11
    1
    Еееееее
    Тази трябва да плати обезщетение!!!!Голяма работа е,мизерница!!!!Шофьорка ще става!!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари