18-годишен загина при тежка катастрофа в квартал “Долапите“

10
Младежът е бил неправоспособен и вероятно е изгубил контрол над автомобила заради мокра пътна настилка
Младежът е бил неправоспособен и вероятно е изгубил контрол над автомобила заради мокра пътна настилка Снимка: Dunavmost / Архив

Младежът е бил неправоспособен и вероятно е изгубил контрол над автомобила заради мокра пътна настилка

18-годишен младеж без книжка е загинал снощи при тежка катастрофа, станала в русенския квартал “Долапите“.

Инцидентът се е случил минути след 21:00 часа на улица „Стремление“ пред кметството.

На 22 ноември в 21:02 часа е постъпил сигнал за ПТП в квартал „Долапите“ по улица "Стремление", в посока квартал "Средна кула".

На място е установено, че е катастрофирал лек автомобил „Пежо 205“, управляван от 18-годишен неправоспособен водач, който вероятно при движение на мокра пътна настилка и лява крива, е загубил контрол над управляваното превозно средство, като колата е напуснала платното за движение вдясно, преминавайки през бордюр и се е блъснала в стоманобетонен стълб от електропреносната мрежа.

В резултат на инцидента превозното средство се е разкъсало на две части, а на място е установен загинал водачът му.

На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група на полицията и съдебен лекар. Причините за катастрофата се изясняват, образувано е досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 17
    8
    daskal
    Съжалявам, но добрата новина е, че не е убил други хора.
  • 6
    7
    До съвременника
    Стига си крещял ... умник, разкри топлата вода и електрическата крушка едновременно, айде по- спокойно!
  • 11
    6
    Съвременник
    От началото на 90-те.години по селата и околните райони около град Русе е масова практика да се управляват МПС и ППС без необходимата правоспособност,категория за водач ма МПС и ППС.Не съм видял някой управляващ МПС например нуждите за управление на което се изискват преди категория М и А ,А сега А1 ,А и т.н.да имат каски на главата си,а за правоспособноста е съвсем друга работа и навършени години.За документи за изясняване на собственост и регистрация често пъти казусите са пълен абсурд.Техническо състояние ,също.Употребили алкохол на принципа до у дома,центъра,съседа,съседното село,квартал и т.н. Превантивните мерки,профилактика и проверки на документи за правоспособност,регистрация НА МПС са изцяло денонощно задължение на НАЦИОНАЛНАТА ПОЛИЦИЯ В ЛИЦЕТО НА РАЙОННИЯТ ИНСПЕКТОР , КАТ и ДЕЖУРНИТЕ ПАТРУЛИ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ ОТ ОХРАНАТА НА ОБЩЕСТВЕНИЯТ РЕД,МОТОРИЗИРАНИ И ПЕШИ ПАТРУЛИ.ПРОВЕРКИ ЗА АЛКОХОЛ И Т.Н. В "РУСЕНСКОБЕЛЕНСКО" ИМА "ОСОБЕННИ" ЗЕМЛЯЧЕСКОЮНАШКИ ПРЕДУПРЕДИТЕЛНИ "ОТНОШЕНИЯ". ИЛИ ПО ТОЧНО ВСИЧКИ МАЙ СА РОДНИНИ И СЪСЕДИ.НЯМА ПОНЯТИЕ КАТО ОПЕРАЦИЯ" СВЕТЛИНА" ,"КОЛАН(КАИШ)" и т.н. ЕДИН ПЪТ В ГОДИНАТА. ТОВА Е ДЕНОНОЩНА РАБОТА И ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА ПОЛИЦИЯТА 365 ДЕНА В ГОДИНАТА И 24 ЧАСА В ДЕНОНОЩИЕТО. ПОЛИТИЦИ РАЗНИ И ДРУГИ С ДЪХ НА КИСЕЛО ЗЕЛЕ И ДОМАШНО ВИНО ДЪРЖАТ НЕЩАТА В "РЪЦЕ" И СЕ МЕСЯТ. НА ВСЯКО ГЪРНЕ МЕРУДИЯ. ТАКА ЩЕ Е ДОКАТО Е ТАКА......
  • 27
    5
    психолог
    ДО 3. - Ако наистина е такова положението , значи ние гражданите на България не сме се справили като общество. Образованието трябва да се рестартира незабавно , иначе България рискува да отпадне от списъка на развитите, цивилизовани страни и да отиде към дивашките и отписани страни. Това ли искаме ?
  • -21
    4
    фафаффа
    кат карате с 32-6 ,как да стани , назапад няма стълбове ,няма и дървета
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари