17-годишно момче от село Галата загина при катастрофа тази нощ

3
Кола с трима младежи в нея се забива в складирани дърва, ограда на къща и паркиран лек автомобил в село Градежница
Кола с трима младежи в нея се забива в складирани дърва, ограда на къща и паркиран лек автомобил в село Градежница Снимка: БГНЕС / архив

Кола с трима младежи в нея се забива в складирани дърва, ограда на къща и паркиран лек автомобил в село Градежница

Тежка катастрофа отне живота на 17-годишен младеж тази нощ. Около 03:00 след полунощ в полицията в гр. Тетевен е получен сигнал за пътен инцидент в с. Градежница.

Към мястото на произшествието незабавно е изпратен автопатрул на местното районно управление.

Установено е, че 17-годишен, неправоспособен водач от с. Галата при управление на лек автомобил е загубил контрол над превозното средство, напуснал е пътното платно и по първоначална информация последователно се е ударил в складирани дърва, ограда на частен дом и паркиран лек автомобил.

При инцидента на място е починал 17-годишно момче, което е пътувало на предната седалка, а водачът и друг 15-годишен пътник са с охлузни рани.

Пробата за алкохол и наркотици на водача е отрицателна. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава под ръководството на Окръжна прокуратура Ловеч.

"Труд news" съобщи, че загиналото момче се казва Маргарит Младенов. Тетевенското село Галата осъмна в скръб от новината за нелепата смърт на младежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари