17-годишният син на Цончо Ганев си купил апартамент за 200 000 лева

29
Не е ясно откъде идват средствата, с които е заплатен имотът на сина на депутата от “Възраждане”
Не е ясно откъде идват средствата, с които е заплатен имотът на сина на депутата от “Възраждане” Снимка: Facebook

Не е ясно откъде идват средствата, с които е заплатен имотът на сина на депутата от “Възраждане”

Синът на депутат от “Възраждане” се е сдобил с апартамент за почти 200 хил. лева едва на 17-годишна възраст. Това показва справка на BIRD.bg в имотния регистър, информира FROG NEWS.

Става дума за Силвестър Ганев - синът на депутата Цончо Ганев от редиците на Костадин Костадинов. Според документите той е едната страна по сделка, сключена през август миналата година с “Монтевидео - София”. Титуляри на правото са родителите му - Цончо Ганев и Александра Ганева.

Силвестър купува самостоятелен обект в сграда в кв. “Горна Баня”, заедно с паркомясто с площ от почти 22 кв. м. Имотът е купен за 197 442 лева, което е 1100 евро за кв.м.

Не е ясно откъде идват средствата, с които е заплатен имотът.

"На тази възраст Силвестър няма как да вземе ипотечен кредит. В декларациите на Цончо Ганев има влог в евро, но не и такава сума, каквато е платена от Силвестър за апартамента", пишат от BIRD.bg.

Все още няма коментар от страна на зам.-председателя на парламента от "Възраждане".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    39
    Ууппсс
    ЕТО КЪДЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ ОТ ЕВРО ФОНДОВЕТЕ ДРАГИ МИ БАЙ ГАНЬО.....СПИ,СПИ,СПИ ДЪЛБОК 16 ГОДИШЕН СЪН,НАИВНИ МИ БГ ПРОСТОЛЮДИЕ
  • 6
    38
    Курти
    Да са живи и здрави младите и Силвестър да му доведе ЗЕТ!!!
  • 1
    37
    Барселонски лъв
    Тоя цайсат олигофрен и на това е доволен
  • 0
    36
    Borislav Borisov
    Ot zakyski i djobni e spestiavalo mom4eto
  • -7
    35
    Бай Ставри
    А е вижте сега. И на колегата щерката му си купи жилище ,а 400000 , ще го изплащат реално цял живот, ако изобщо го изплатят. Аз призаплата около 1000-1500 лева, съм си изплатил зве коли. На кола сред о на месец идваше 700 лева, смятайте за 5 години коко съм дал. Това са около 50000 лев. След това стана по-скъпо за другата кола. Една кола сега ти излиза може би 70000 лева за 5 години, говоря за малка кола, струваща около 30 бона. Ами аз само за 15 години съм дал тия 200 бона при положение, че заплатата ми е средно 1400 лева. Това е положението. Няма какво да завиждате, всеки сам решава как да си харчи парите. Бил на 17 години. А нали има и родители? Поне не са му купили Ферари да се претрепе.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари