16 души са в ареста след футболен мач в София

0
Фенове на "ЦСКА-София" и клуб „Левски“ са задържани за хулигански действия
Фенове на "ЦСКА-София" и клуб „Левски“ са задържани за хулигански действия

Фенове на "ЦСКА-София" и клуб „Левски“ са задържани за хулигански действия

Общо 16 са задържани за срок до 24 часа преди, по време и след футболна среща в столицата, съобщиха от МВР. Един е участвал в сбиване преди мача и е задържан на бул. „Драган Цанков“. Малко по-късно, на изградените контролно-пропускателни пунктове на стадиона са задържани трима – един непълнолетен – за притежаване на наркотични вещества, и двама /единият от които също непълнолетен/ – за притежаване на забранени предмети и вещи /пиротехнически изделия/.

След приключването на мача са задържани общо 12 фенове за хулигански действия и нанесени щети в автобус на масовия градски транспорт, в района на бул. „Цариградско шосе“.

По време на дербито за кратко възникна напрежение между двете футболни агитки. В резултат на бързата намеса на полицейските сили, ситуацията бе овладяна и не бе допуснато разрастване на конфликта.

СДВР предприе мерки за обезпечаване на обществения ред и организация на движението във връзка с проведената футболна среща между отборите на ПФК ЦСКА-София и ПФК „Левски“. При придвижването големите групи фенове на двата отбора към Националния стадион не бяха допуснати сериозни нарушения на реда в центъра на София.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари