12 от най-впечатляващите офиси в цял свят

0

Някои офиси могат да бъдат отегчителни и задушаващи, но определено не тези офиси – направихме списък с най-яките и най-добре проектирани офисни пространства в света.

Не всички работни места са създадени по еднакъв начин – някои могат да намалят мотивацията на работещите в тях, докато други могат да ги правят щастливи и да ги вдъхновяват да бъдат по-енергични и креативни. За компании като Google, които изискват умни, креативни и ценни служители, подобни офиси предлагат една конкурентноспособна преднина, когато става въпрос за привличането на млади и интелигентни служители.

Съществуват множество различни начини да се направи офис, който да е удовлетворителен за служителите в него. Някои от тези офиси се отличават със спортни съоръжения, които помагат на работниците да намаляват стреса или да засилят кръвообръщението (което винаги е важно, ако седите зад бюрото по цял ден). Други офиси имат специални всекидневни, където служителите могат да релаксират и да се чувстват като у дома си. При някои, самите офиси са проектирани така, че да насърчат работниците да мислят по-креативно или по-продуктивно.

Някои от идеите използвани в тези офиси съвпадат със списъка с изумителни идеи за дизайн на дома. В това, обаче, има логика, тъй като офисите могат понякога да изглеждат като втори дом!

Източник: viralno.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари