12 хиляди долара заплата да пиеш бира на корем

0
Бирена компания плаща хиляди на стажанти да обикалят света и да се наливат с бира
Бирена компания плаща хиляди на стажанти да обикалят света и да се наливат с бира Видео: Wild World Of Beer Productions

Ако планирате да прекарате лятото си пътувайки и унищожавайки впечатляващи количества бира, знайте, че съществува вариант дори да ви плащат за това, информира BIG5.

Благодарение на новата стажантска програма на една бирена компания, можете да получичите хиляди долари, за да пътувате по света, да пиете бира и да записвате своите изживявания. Да, точно така – можете да спечелите пари и да пътувате безплатно!

World of beer е верига от таверни за традиционна бира, основана във Флорида. Компанията си търси трима стажанти, които ще прекарат почти 4 месеца пътувайки из САЩ и други страни, ще посещават различни пивоварни, ще опитват различни видове бира, ще се забавляват на бирени фестивали и ще публикуват своето алкохолно приключение в специален блог и в социалните мрежи.

Да, за жалост става въпрос само за стажантска позиция, не за постоянна работа, но все пак ще получите 12 000 долара за своята „работа” и освен това World of beer ще покриe всичките ви пътни разноски, включително и храната. И ще има бира на корем.

В обявата на компанията пише, че няма значение дали сте студент, тoку що дипломиран младеж или дори възрастен човек, който вече си има постоянна работа – изискванията са просто да сте на 21 и да сте американски гражданин.

Е, да, за съжаление ентусиастите от нашите географски ширини не могат да се включат в надпреварата за тези примамливи стажантски места, но можем поне благородно да завиждаме на късметлиите.

И да им кажем „наздраве”!

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари