12-годишно дете се заби с кола в речно корито

1
Двама пътници в автомобила са сериозно пострадали
Двама пътници в автомобила са сериозно пострадали

Двама пътници в автомобила са сериозно пострадали

Мъж и жена са пострадали при пътен инцидент в община Търговище, съобщават от полицията. Произшествието е станало в землището на село Кралево в събота.

Автомобилът е управляван от 12-годишно момче, което навлязло с колата в речно корито и се забило. В резултат на катастрофата в МБАЛ - Търговище са настанени за лечение без опасност за живота двама пътници в автомобила. Това са 74-годишен мъж с множество фрактури по шията и гръдния кош и 72-годишна жена със счупени крак и ръка.

На детето е взета проба за евентуално наличие на алкохол, която е отрицателна. Причините за възникналия пътен инцидент се изясняват, образувано е досъдебно производство

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари