115 шофьори са глобени при спецакцията в Русенско

2
Мъж е арестуван за наркотици
Мъж е арестуван за наркотици Видео: Кис 13

При акцията е разкрита взломна кражба, извършена от непълнолетни. Разследват се други три престъпления

Мъж е арестуван за притежание на наркотици, а 115 шофьори са глобени за седем часа при спецоперация днес на полицията в Русенско. Това съобщи регионалният говорител на МВР в Русе Даниела Малчева, цитирана от БТА.

Операцията, чието начало бе поставено тази сутрин, е насочена към противодействие на престъпността и опазване на обществения ред, предотвратяване и разкриване на престъпления, свързани с политическите права на гражданите, осигуряване на полицейско присъствие в уязвими райони, махали и квартали, както и контрол по спазване на Закона за движение по пътищата.

Има един задържан по време на мащабната полицейска операция в Русенско

Малчева обясни, че са проверени 387 души и 264 моторни превозни средства. Съставени са 23 акта и 92 фиша по Закона за движение по пътищата. Засечен е и шофьор с над 1,2 промила алкохол.

Извършени са проверки на 15 магазина, четири пункта за търговия с отпадъци от черни и цветни метали, а също на заложни къщи, автокъщи, сервизи, питейни и увеселителни заведения.

При акцията е разкрита взломна кражба, извършена от непълнолетни. Разследват се други три престъпления.

Малчева обясни, че спецоперацията в областта продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    аз
    Опреление за АКЦИЯ на МВР - Днес ще работим. Тъпанари всеки ден трябва да е такъв контрола...
  • 1
    5
    daskal
    До 3 - оффф, така е, дребна душичка съм и идиот, който смята, че законите трябва да се спазват. Радвам се, че има такива титани на духа и мисълта като теб, които, предполагам, карат там със 120 км в час. Виждам ги всеки ден.
  • 3
    4
    До 1
    Аз пък чух,че ще нахлуе довечера в спалнята при жена ти..
  • 7
    3
    оффф
    Дребна душичка си даскале, това е 60 на бул. България е пълно безумие и е сложено там точно, за да се пълнят касичките на фуражките.
  • 6
    2
    daskal
    Какви акции, бе?! Застанете горе на бул.България. Там ограничението на скоростта е 60 км в час в двете посоки. Няма да ви стигнат фишовете. За среднощните каубои вече не ми се и говори.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари