101 награди раздадоха на отличените участници от Русенския карнавал

0

На 29 юни от 18 ч. в Доходно здание се проведе церемонията по награждаване на отличените участници от Русенски карнавал 2016 г.

В изпълнената с усмихнати призьори зала „Европа“, директорът на ОП „Русе арт“, основен организатор на карнавала – г-н Мариан Савов връчи награди на 101 участници и организации, отличени в конкурсните категории – „Най-атрактивно представили се фолклорни състави и формации“, „Най-атрактивно представило се читалище“, „Най-атрактивно представило се училище“, „Най-добра карнавална маска“ и други.

62 деца получиха медали, грамоти и забавни предметни награди в категорията „Най-добър карнавален костюм“.

В рамките на церемонията бяха връчени и наградите от фото конкурса за „Най-забавна снимка от Русенския карнавал 2016“. Сред отличените бяха и фотографиите на четирима чуждестранни участници от Португалия, Румъния и Турция – доброволци към Общински младежки дом – Русе. Всички снимки от конкурса могат да бъдат видени на фейсбук страницата „Русенски карнавал“.

Наградният фонд в размер на 4000 лв. е осигурен от Община Русе. Благодарение на любезното съдействие на спонсорите на събитието – „Нетуоркс- България“ ЕООД, „ЕМЦ Дистрибюшън“ ЕООД, „А.Л. Филтър“ ООД, „Оргахим“ АД и магазини „Вълшебство“ за участниците в Русенски карнавал 2016 бяха осигурени и множество предметни награди.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари