1000 полицаи охраняат гей парада в София

0

Около 1000 полицаи ще се грижат за сигурността в центъра на София по време на гей парада, който се организира в столицата. Дори много от униформените, които са били в отпуска са били мобилизирани заради безумното събитие. 

Напрежението започва да расте, защото паралелно със скандалното шествие ще се проведе и протест срещу пропагандирането на подобен тип сбирки.

По-рано днес в градинката до храм-паметника "Св. Александър Невски" се проведе първия протест срещу хомосексуалистите.

Вече масово хората започват да се събират пред Столична община. В 14:00 часа ще започне тяхното анти-гей шествие под наслов "Да запазим децата от разврата". Содомията не е право, а извращение, убедени са те и заявяват, че ще се борят да запазят морала на българското семейство и деца и няма да допуснат поругаване на българските традиции.

Припомняме, че новината за провеждането на гей парада и това, че той ще се състои в идеалния център на столицата, буквално взриви българската общественост. 

Агенция ПИК изпрати възвание до кмета на София Йорданка Фандъкова, в което апелираше парадът да не се провежда или проявата да бъде преместена извън идеалния център на столичния град.

Възванието беше подкрепено от редица общественици, отец Никанор и от Тивериополския епископ Тихон, председател на настоятелството на катедралния храм „Св. Александър Невски”.

Гей парадът ще започне в 18:00 часа.

Oчаквайте подробности!

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари