100 лева глоба за мъж, издърпал ухото на момче в Голямо Враново

2
Наказанието е наложено с решение на Русенски районен съд
Наказанието е наложено с решение на Русенски районен съд Снимка: Dunavmost

Наказанието е наложено с решение на Русенски районен съд

Служители на РУ - Сливо поле са документирали сигнал за хулиганска проява в село Голямо Враново, където на 1 февруари около 07:30 часа 34-годишен мъж е ударил и издърпал за ухото малолетно момче на 9 години.

На 34-годишния е бил съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство и с решение на Русенски районен съд му е наложено наказание глоба в размер на 100 лв.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    5
    Истината е някъде по средата
    Поради липса на контекст не мога да взема страна. Но! Детето се възпитава в ранна възраст. Като се отърват първите години, после файда никаква. От едно издърпано ухо, ще научи повече за света, отколкото от галене с перо. На една позната изрудчето става по време на час, отива до кошчето, смъква си гащите и се изпикава в него. По мое време имахме респект към учителите. Сега ги псуват, посягат да ги бият и за двойка викат родителите да се разправят с тях. Като малък баща ми ме спукваше от бой за щяло и нещяло. Понякога си мисля, че просто си търсеше повод. Беше алкохолик. Затова не одобрявам насилието над деца. Но, децата трябва да разбират, когато са направили нещо лошо, за да може невронната им мрежа в главата да се изгради правилно и да не повтарят. Прекаленото пазене също е лоша крайност. И накрая ще завърша с Камен Донев: "Сега не бият, само мъмрят. Не мой да мъмриш, брат!" а за мен ... "С бой съм се родил и с бой ш си умръ!"
  • -5
    4
    Не така до 2
    Сега, дали внимавам, дали съм перфектия родител - вероятно не. Но детето си е мое. Ще му изплащам всичките зулуми. Дали ще го наказвам и дърпам ухото си е мое и единствено решение! Девет годишно дете! То няма уменията и килограмите да се защити срещу дърта и малоумна пенсия. Но аз ги имам!
  • 7
    3
    Росен Гацов
    интернет нинджи колко щеш, щял да счупва, абе сопол хипертоничен, гледай някой истински мъж да не ти спупи на тебе, бухалката в джендърската кратуна.
  • 15
    2
    Сашо
    До НЕ ТАКА ! Внимавай да не възпиташ хулиганин! После с твоите кам ни по твоята глава @
  • -22
    1
    Не така.
    Крайно време е маймуните от едно близко минало да проумеят, че не се прави така с дете! Дете е, нещо може и да е оплескало, свържи се с мен като родител, ще ти възстановя загубите и щетите, ще ти наплатя и неимуществени вреди, ще се разберем като цивилизовани, големи хора. Но да дърпаш ухото на детето ми .... е, ще те счупя от бой, без свидетели и камери.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари