10 месеца не могат да бъдат намерени биячите на възрастна двойка

0
Разследването по случая е спряно
Разследването по случая е спряно Снимка: 24 часа

Тримата биячи на възрастно семейство от пловдивското село Голям чардак не са разкрити вече 10 месеца и разследването по случая е спряно. Това съобщи "24 часа".

75-годишният Манчо Манчев и съпругата му Пена, на 70 г., бяха нападнати в дома им на 9 януари т. г. около 22 ч. Старците били легнали да спят, когато чули шум от входната врата. В къщата нахлули трима маскирани мъже. Първият стрелял с газов пистолет срещу бабата, а вторият я ударил с метален прът по главата. След това се нахвърлили върху дядото и го посинили от бой.

"Дайте парите, къде са", крещял единият от бандитите. Пенсионерът им казал, че няма, тъй като ги е изхарчил за купуване на ниви. Манчев имал около 3000 дка, върху които отглеждал житни култури.

Пред полицията пострадалите твърдели, че някой им отмъщава заради придобитата земя. Нападателите си тръгнали, без да вземат оставените на масата в спалнята на възрастните 50 лева. Криминалистите са разпитали досега много свидетели, извършили са 5 претърсвания на адреси, но апашите все още не са заловени, а мотивът за престъплението остава неясен.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари