10-годишно момче преплува Дунава

21
Димитър бе най-младият участник в ежегодния плувен маратон край Силистра
Димитър бе най-младият участник в ежегодния плувен маратон край Силистра Снимка: Личен архив

Димитър бе най-младият участник в ежегодния плувен маратон край Силистра

22 участници в плувния маратон тази година успяха да покорят река Дунав. По традиция спортното събитие се организира от Община Силистра и Дунавския клуб с председател Димитър Димитров - Боцмана, е част от проявите подкрепящи развитието на спорта.

Най-малкият участник тази година е Димитър на 10 години, а ветеранът Георги е на 78 години, съобщиха от Община Силистра.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    Био Анабол
    Вие не знаете, но това детенце е само на 7 годинки, септември тръгва на училище, за пръв път. Просто се храни по специална диета без ГМО, само омнадрен, ретаболил, мутаген, вечер му дават и по глътка женски хормони, че иначе щеше вече да е с гъста брада!
  • 1
    5
    робин худ
    До тези с минисите тоя мутант 10 годишен ли е хаха
  • 1
    4
    робин худ
    И този е на някой като наш Тодор с благотворителните му плувания хаха маде ин шибанистан
  • 5
    3
    Пенчо
    Който плува в Дунав в и около Русе, ще има глоба. ЗАПОВЕД. А преплувайте сега Дунав в Русе де. Ами глоби. И децата глобявам на кея долу. Заповед от Пенчо.
  • 53
    2
    23и847283
    това момче на снимката не може да е на 10 години, най-малко на 15 е или е наистина 10-годишен по някъква ГМО програма за по-ускорена мутация, тогава мога да повярвам че е и на 5 години
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари