Решено! Шофьорските изпити в изолирани кабини

0
Изпитните кабини ще струват около 800-850 000 лева, за което ще се иска актуализация на бюджета на Автомобилна администрация
Изпитните кабини ще струват около 800-850 000 лева, за което ще се иска актуализация на бюджета на Автомобилна администрация

До седмица-две ще сме готови да обявим обществената поръчка за изпитните терминали или кабини, които са шумо и звуко изолирани, информира Канал3.

Това обяви транспортният министър Ивайло Московски по време на изслушването си от парламентарната комисия по транспорти, информационни технологии и съобщения.

Изпитните терминали ще са оборудвани с камери, а при подписване на декларация от страна на кандидат-шофьорите изпитът ще се предава онлайн.

Новите кабини ще бъдат ситуирани в териториалните дирекции на Автомобилна администрация и ще заработят до една година, разясни министърът пред депутатите.

”Въвеждането на изпитните терминали и концентрацията им в дирекциите на Автомобилна администрация ще осигури категоричното недопускане на манипулиране”, каза той.

Изпитните кабини ще струват около 800-850 000 лева, за което ще се иска актуализация на бюджета на Автомобилна администрация от Министерство на финансите. 

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари