Очаква ни топло време и в сряда

1
В Русе до ранния следобед ще преобладава променлива облачност с максимална температура за деня 10 градуса
В Русе до ранния следобед ще преобладава променлива облачност с максимална температура за деня 10 градуса

В Русе до ранния следобед ще преобладава променлива облачност с максимална температура за деня 10 градуса

През деня облачността отново ще намалее до слънчево време, най-късно над южните райони. Само на отделни места в Югозападна България ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб вятър, предимно от изток-югоизток. Максималните температури ще бъдат между 7° и 12°, в Русе - около 10°. Това сочи прогнозата на НИМХ.

По Черноморието ще има разкъсана облачност, значителна по южното крайбрежие. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър, който през деня ще се ориентира от югоизток. Максималните температури ще бъдат между 7° и 10°, малко по-ниски от температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.

Над планините облачността също ще намалее до слънчево време, но значителна ще бъде през по-голямата част от деня над масивите от Южна България. Само на отделни места в планините от Югозападна България ще превали слаб сняг, под 1000 метра - дъжд. Ще духа умерен до силен северозападен вятър, който ще отслабне и ще се ориентира от югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 5°, на 2000 метра - около 0°.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари