Очаква ни дъждовен четвъртък

1
Минималната температура в Русе днес е 4°, максималната ще достигне до 8°
Минималната температура в Русе днес е 4°, максималната ще достигне до 8° Снимка: Dunavmost / Архив

Минималната температура в Русе днес е 4°, максималната ще достигне до 8°

В четвъртък ще преобладава облачно време, на много места с валежи от дъжд, преминаващи на места и в сняг. Възможни са и значителни валежи, съобщава дежурният синоптик от НИМХ.

В страната ще духа предимно умерен вятър от север-североизток, който на моменти ще се усилва и с него ще нахлува студен въздух. Днес ще бъде студено, максималните – между 3° и 8°.

Минималните сутрешни градуси, измерени в Русе са 4°, а максималната температура ще достигне 8°. През целия ден времето ще бъде облачно, а валежите от дъжд ще започнат още в ранните сутрешни часове.

Ветровито ще бъде в планината – с предимно силен вятър от север-северозапад. Ще преобладава облачно време и на много места ще вали сняг.

В петък валежите от дъжд и сняг ще започнат да спират, сутринта ще бъде много студено, през деня слабо ще се затопли. През почивните дни ще имаме много слънчеви часове, дневните температури ще се повишат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари