Наглите са решили да довършат Кирил и Лена!

3
Така работи мафията - показно унищожаване и смачкване за назидание на всеки, който се осмели да посегне на интересите на мафията!
Така работи мафията - показно унищожаване и смачкване за назидание на всеки, който се осмели да посегне на интересите на мафията! Снимка: БОЕЦ

ТАКА!

С Лена Бориславова съм имал спорове. И Кирил Петков, и нея съм критикувал безпощадно, както аз, така и БОЕЦ и то за тежки грешки, за които всички ще платим цената. Оставиха ни почти сами в битката срещу Гешев, капсулираха се и забравиха за какво са избрани.

Сега става въпрос за нещо друго. Прокуратурата е образувала проверка срещу Лена заради договор на ББР от преди една година. Ако има някаква щета за държавата от този договор, то който го е подписал нека да си носи отговорността.

НО ПРОКУРАТУРАТА НЯМА ЗА ЦЕЛ ТОВА!

ЗНАМ какво се случва, защото познавам системата и съм го изпитвал на гърба си. А се случва следното - Мутрата, или Свинята (Борисов, или Пеевски) е натиснал копчето на Гешев и той е завъртял бухалката. За този договор се говори от година и никой не реагираше. Сега изведнъж, когато правителството на Кирил Петков падна, прокуратурата бе активирана. Наглите са решили да довършат Кирил и Лена. Така работи мафията - показно унищожаване и смачкване за назидание на всеки, който се осмели да посегне на интересите на мафията!

Това няма нищо общо с правосъдието, защита на обществения интерес, или търсене на някаква справедливост. Както навремето, когато мутрите пребиваха, режеха уши и убиваха, ако не си плащаш, или не слушаш. Същото е. Сега в ролята на мутрите са институциите на мафията.

За сравнение - същата прокуратура НЕ видя нито веднъж данни за престъпления, корупция и щети за държавата в десетките сигнали на БОЕЦ срещу Борисов, Пеевски, Доган, Станишев, Каракачанов, Карадайъ, Цацаров, Гешев, Цветанов, Пламен Георгиев... За Къщата в Барселона, за Пачките и Кюлчетата, за апартаментите и балконите, за 16-те милиарда източно ДДС, за трите милиарда закопани в ТУРСКИ ПОТОК, за схемите на ЛУКОЙЛ, за сараите на Доган и тн.

В случая, след като прокуратурата и бригадите на мафията са се нахвърлили срещу Лена, значи им е бръкнала в интересите здраво и заслужава подкрепа.

БОЕЦ казваме след нашите действия - "Щом свинете квичат, значи сме на прав път".

Лена Бориславова, щом свинете квичат сега, значи си на прав път. В случая имаш моята подкрепа. Дерзай и бой до дупка.

Георги Георгиев / БОЕЦ, Фейсбук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    4
    5k0f e grahdanin na sasht
    ИЗВЪНРЕДНО: Откаченият кирил 5коф обяви война на Русия?! Затова е отзовал консули от Русия?!
  • 2
    3
    Asjsjjsj
    боец са платени от фондация "америка срещу България"! В боец са върли българофоби/русофоби, те са второто лице на ристюфците, мирчефците и атанасофците! Тези са токсични за България, защото проповядват сащнически интереси в България! боец е патерица на сащническото посолство!
  • -3
    2
    Боец
    Вярвате ли си на глупостите?
  • -8
    1
    БАЙ МИТЬО
    ЕХ БОЕЦ, БОЕЦ ТИ СИ ГОЛЯМ ТВОРЕЦ!!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари