Младеж се бори за живота си след тежка катастрофа на булевард "Липник"

9
Произшествието е възникнало около 01:30 ч. на 5 март
Произшествието е възникнало около 01:30 ч. на 5 март Снимка: Цонка Кирова, Фейсбук

Произшествието е възникнало около 01:30 ч. на 5 март

Младеж е с опасност за живота след тежка катастрофа в Русе тази нощ. Произшествието е възникнало около 01:30 ч., съобщават от полицията. Лек автомобил „Фиат Стило“ с русенска регистрация, управляван от 21- годишен, при движение по ул. „Дебър“ в посока булевард „Липник“, не е спрял на пътен знак „Б2“. Шофьорът не е пропуснал движещия се по булевард “Липник“ на пътя с предимство автомобил „Фолксваген - Голф“ с русенска регистрация, с 20-годишен водач, при което двете коли се сблъскват.

След удара между тях, фиатът удря лек автомобил „Мерцедес“ с варненска регистрация, управляван от жена на 23 г, движещ се в обратна посока от Кръговото в посока КАТ. При инцидента са пострадали трима - един тежко ранен с опасност за живота и двама леко ранени.

Най-тежко пострадал е шофьорът на фиата, който е настанен в интензивното отделение на болница „Канев“ с опасност за живота, а шофьорът на голфа и пътник са с леки наранявания.

На местопроизшествието е извършен оглед и по случая е образувано досъдебно производство, по описа на ОДМВР Русе, в хода на което ще бъдат изяснени причините за произшествието.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    19
    до 16
    не е твой докато не те изпраска някакъв като този, тогава голям вой ще нададеш
  • 3
    18
    Значи
    Само за сведение - патрулката тая сутрин е пак след спирката на Мидия - Енос, спира мангали с изгнили коптори за изгорели фарове
  • 7
    17
    BaiH
    Ами щото на много хора не им е техен проблем, включително на КАТ и на родителите на тия. Стигаме до днешната реалност. И не нито, Русия, САЩ, ЕС или квито и да са НПОта ще са ни виновни, че спим. А масово по форумите сме безгрешни и все някой друг ни крив.
  • -4
    16
    буквално не е мой проблем
    буквално не е мой проблем буквално не е мой проблем
  • 14
    15
    BaiH
    Амиии милото Русе се напълни с бантустанци от околията, едвам приказващи български, чаветата на 20+/- 2 години са масово на кристали и се мислят за мутри. Кой има акъл бяга. Кой му е удобно живее отшелнически. Допълнителния коментар е излишен.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари