На младежа, катастрофирал на булевард "Христо Ботев", може да му е прилошало

2
В участъка на инцидента няма следи от спирачен път
В участъка на инцидента няма следи от спирачен път Снимка: Фейсбук, Ивелина Минева

В участъка на инцидента няма следи от спирачен път

Автомобил се заби в стълб на тролейбусната мрежа на булевард "Христо Ботев" в Русе.

Инцидентът е станал тази сутрин в района между двата моста, преминаващи над булеварда, в платното в посока центъра на града.

Зад волана е бил 18-годишен младеж, който е получил множество наранявания вследствие на удара. Въпреки това е в стабилно състояние.

На мястото веднага са изпратени екипи на полицията и спешна помощ. Наложила се е и намесата на пожарникарите, които да съдействат с изваждането на пострадалия от автомобила.

По непотвърдена информация до катастрофата се е стигнало, след като на младия шофьор му прилошало зад волана, предава Кис 13. В участъка на инцидента няма следи от спирачен път.

На мястото бе извършен оглед от органите на реда, който да установи причините и обстоятелствата, довели до катастрофата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    10
    СвръхАз
    Мене с джипа три тона, мостове Дана, и гуми 35”, някак си не ми секат пътя некви чорни мерседеси? Кви ша са разноските? И кой ша плаща? Тая чест, май ще е ваща…
  • 5
    9
    Калоян
    Разбирам те, всеки пази хляба. Но тук вече говорим за живота на обикновените хората. Сигурен съм, че както могат да искат с протести по високи заплати от тези най горе.... при желание могат да поискат промяна и в това направление. Лека вечер пожелавам
  • 9
    8
    До 7
    Прав си,но си помисли,че може да са демотивирани.Когато има горестоящ,който да ти казва:този не го закачай,този го остави,този е наш информатор,този е наш спонсор и пр. не се работи лесно.Точния отговор ,който най вероятно ще ми дадеш, е:да напуснат тогава.Познавам такива,които сториха това и ги уважавам и ценя.Хубав ден.
  • 17
    7
    Калоян
    Не бих го нарекъл омраза... дразни ме тяхната некомпетентност и мързел. Все пак живея на бул. Липник, и тяхното импотентно поведение спрямо пистарките дразни
  • 5
    6
    До 5
    Долавям нескрита омраза към КАТ от този НИК,защо ли....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари