Мел Гибсън почете паметта на Христо Живков

3
Христо Живков и Мел Гибсън работят заедно в „Страстите Христови“
Христо Живков и Мел Гибсън работят заедно в „Страстите Христови“ Снимка: Facebook

Христо Живков и Мел Гибсън работят заедно в „Страстите Христови“

Продуцентът, режисьор и съсценарист на „Страстите Христови“ Мел Гибсън изказа съболезнованията си за Христо Живков, една от звездите в неговия блокбъстър от 2004 г., който почина в Лос Анджелис след дълга битка с рака, предаде NOVA. Той току-що беше навършил 48 години.

„Моят скъп приятел Христо загуби своята героична битка с рака. До последния момент той беше изпълнен с надежда и духът му беше силен“, каза Гибсън. „Ще ми липсва, но знам, че страданието му е приключило. Бог да го пази“, пише в изявление актьорът.

Живков влезе в ролята на Джон в хитовата лента, редом до Джим Кавийзъл и Моника Белучи. „Страстите Христови“ спечели 612 милиона долара от кината по света. След излизането на филма той продължава да поддържа връзка с Гибсън, като двамата се срещат няколко пъти през последните 19 години. Очакваше се Живков да участва в отдавна анонсираното продължение, ако/когато то се осъществи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Провал
    На Джон?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари