Кирил Петков: Путин изпрати три ракети, докато бях в Украйна. Видях как се разбиват

2
Премиерът за думите на Радев: Не мисля, че президентът имаше предвид нас, той знае, че защитаваме българския интерес
Премиерът за думите на Радев: Не мисля, че президентът имаше предвид нас, той знае, че защитаваме българския интерес Снимка: bTV

Премиерът за думите на Радев: Не мисля, че президентът имаше предвид нас, той знае, че защитаваме българския интерес

Не мисля, че президентът имаше предвид нас. Той много добре ни познава, че ние винаги сме защитавали българския интерес. Това каза в предаването „120 минути“ премиерът Кирил Петков в отговор на острите думи на Румен Радев.

По-рано днес държавният глава заяви, че има опасност от ескалация на войната в Украйна, политици го правят за свои интереси.

Българският интерес беше много ясен, допълни Петков:

"Няма да коментирам последните думи на президента, но тезата, че, ако си мълчим, се наведем, притаим дъх и чакаме бурята да отмине и не се включим в общата силна критика към Русия, в общото подпомагане на Украйна…. Представете си, едва ли не за да мине по-бързо тази война, дайте да не помагаме на Украйна, дайте да има Буча, клането, на което аз бях на масовия гроб на над 100 човека, да се случват изцяло Украйна, дайте бързо Украйна да бъде превзета, след това потенциално да бъде превзета и Молдова, ако така лесно минават нещата , да се опре Русия на границата с Румъния и Путин, този, който изпрати 3 ракети, докато аз бях в Украйна и аз ги видях тези ракети. Това е съвсем различно чувство, когато видиш над главата си тези ракети, на 200 метра от теб да видиш как се забива в един блок, където убиват 15 човека, същият този лидер да ни застане на границата и ние да се чувстваме в безопасност, спокойни. Това е безумие", отбеляза премиерът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    мишо
    Киро, знаеш ли ,че аз докато си седя в къщи цената на бензина скочи, скочи и цената на тока, скочи и цената на храната, ти ми предлагаш още да плащам скъпо за всичко защото на теб така ти харесва. Искаш да стоя на тъмно, на студено, да гладувам и да мизерувам защото така ти харесва. Искаш да ме вкараш във въйната защото си просто един безмозъчен канадски възпитаник, който трябва да бъде разследван от Гешев.
  • 9
    3
    Петров
    Явно Зеления е пуснал сам ракетите, та да ги накара наше баламурняци да му съчустват!
  • 14
    2
    Хаха
    Киро със сигурност тези ракети не са били за тебе. Просто не си струва руснаците да си хабят боеприпасите за теб като те знаят какъв бил&Лук си. А ти като видя как ракетите се разбиват, напълни ли мартинките? Сигурно си направил това.
  • 11
    1
    русенец
    Нали казаха две, бе пъзльо?! И по какво разбра, че са ракети, а не снаряди или примерно пиратки, бе путьо? Радев, да си разкараш добитъка, който ни натресе!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари