КАТ откри една „единствена“ кола, която замърсява София

8
Уникална проверка, уникални мерки срещу замърсяването!
Уникална проверка, уникални мерки срещу замърсяването! Видео: gospodari.com

Тези дни КАТ започна проверка по улиците на столицата, в преследване на автомобили, които замърсяват твърде много софийския въздух.

И тъкмо си казахме, че най-после някой се е заел със смислени мерки срещу непоносимо мръсния въздух на София, и излязоха резултатите от "проверката". За първия ден на еко-акцията, полицията залови цифром и словом... 1 (ЕДНА) кола! Уникална проверка, уникални мерки срещу замърсяването!

Този резултат от безкомпромисната акция на КАТ силно ни заинтригува, затова ние се заровихме в базата данни на виртуалния свят и изровихме автентични кадри на този единствен замърсяващ столицата таралясник, на който дължим цялото повишение на фини прахови частици през зимните месеци, шегуват се от gospodari.com

Но каква беше изненадата ни, когато установихме, че виновното превозно средство всъщност е джипка на софийската Жандармерия!? Какъв обрат, каква невероятна пътно-транспортна драма!

Ако не ни вярвате - убедете се сами от видеото по-горе! Както и вижте реакцията на Грета Тунберг, когато ѝ пратихме кадрите на този единствен отговорник за софийския смог!

Призоваваме КАТ-София следващия път да проверява по-зорко, като започне от автомобилите на колегите си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари