Какво се случва със "Златните момичета"

0
Грациите от ансамбъла по художествена гимнастика винаги са предизвиквали голям интерес по време на състезанията си
Грациите от ансамбъла по художествена гимнастика винаги са предизвиквали голям интерес по време на състезанията си

Грациите от ансамбъла по художествена гимнастика винаги са предизвиквали голям интерес по време на състезанията си.

И макар личният живот на "Златните момичета" да е пазен като по учебник от техните треньорки, когато спечелиш 81 медала на страната си, спечелиш всенародната любов и пълниш до краен предел най-голямата зала в България, скриването на личните подробности от добрите таблоиди става меко казано невъзможно, пише HotArena.

Сайтът открехва завесата, показвайки какво се случва в душите на спортните звезди след Рио и какво реално стои зад баналния отговор: "Всяка поема по своя път".

Няма как да не започнем с вдигналата на крака 14 000 души в зала "Арена Армеец" - Цвети Стоянова. Красавицата се възстановява повече от успешно. След всички трудности, тя е видимо щастлива с приятеля си - Александър Любенов. Макар да излеждаше повече от перфектно в нощта на бенефиса, все пак за пълното й възстановяване след толкова тежък индицент е необходимо любимката на публиката да продължи лечението си в Германия. Подкрепата на любимите й хора оказва резултат, а не отдавна колежката й Ренета Камберова сподели за уговорка грациите да заведат Цвети в Ибиса за общо парти след края на кариерите. Послания към Стоянова след бенефиса изпрати и друга нейна близка колежка- руската шампионка Яна Кудрявцева.

Най-добрата приятелка на Стоянова - Цветелина Найденова пък в момента е на почивка в Мексико със своя приятел - Марсел Величков. Илиана Раева вече разкри, че ще се наложи да отложат дата на втори бенефис, заради планувани пътувания. Цвети вече е избрала да се развива професионално в сферата на модата, като дори посети столицата й - Милано преди месец.

Християна Тодорова, също се впусна в дълги пътувания и обиколи Турция, Италия и Англия с приятеля си - Вили Вълков и семейство си. Найденова и Тодорова държат рекорда за най-дълги връзки в ансамбъла, като българката с канадско гражданство дори си е татуирала вълк на показалеца в чест на приятеля си. Хриси вече избра да се развива в журналистиката, а Илиана Раева, която обеща да помага на момичетата вече стабилно я лансира в родния ефир.

Животът на гимнастичките беше изпълнен с възходи и падения тази година, а така продължи и любовният живот на капитана на ансамбъла - Михаела Маевска. Лидерката се оказа истинска фурия в любовта и успя да смени последните партньори по-бързо от спада на британския паунд след Brexit. След развода, дойде спортистът Жопето, след него, Михаела отново намери утеха при спортист, този път доста по-млад - шампионът по самбо Божидар Темелков. Освен това на чаровната гимнастичка й върви по вода и в професионалния път, след като преди дни беше избрана за член на Управителния съвет на федерацията по художествена гимнастика. Михи ще се развива като треньорка.

Любовни несгоди има и в живота на другата ветеранка, сините очи на българската гимнастика - Ренета Камберова. HotArena е първата медия, която достига до дълбоко пазената тайна за края на дългогодишната връзка между Рени и плувец в Хавай. Камберова беше планирала веднага след Олимпиада да замине за Хавай, но плановете й бързо се провалили и тя замина за Гърция със своя приятелка. Все още не е ясна причината за раздялата, но вече забелязахме, че от годежният пръстен на Рени, който не сваляше от ръката си, вече няма и следа. А новината беше потвърдена от грацията, когато макар изрично да помоли, не успя да избегне въпроса на млади гимнастички в ефира на Нова дали е обвързана, при което отговори категорично: "Не". Красавицата е известна със смелостта твърдо да отстоява мнението си и вече е определяна като  новата Илиана Раева на художествената гимнастика. След като единствена медиино застана зад позицията си да получат купите си и разкри за психическите удари, които са получили след грешки в Рио, Камберова беше и "говорителят на отбора" след бенефиса, като поиска нов такъв от федерацията. За сега Рени не е избрала професионално конкретен път, но сподели, че се двоуми между спортна журналистика и треньорска дейност с деца.

Източник: HotArena.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари