Деян Топалски стана баща

0

ММА боецът Деян Топалски стана баща, гушна първото си бебе.

Най-щастливия момент в живота на Деян Топалски не е шампионската титла, а раждането на сина му. Спортната звезда стана татко за първи път и е на седмото небе от щастие.

Той дори сподели снимка в социалните мрежи минути след раждането на момченцето. Щастливият татко не можа да сдържи и сълзите си, разкривайки щастието си пред целия свят

Това е моето момче!!! Представям ви Деян Топалски Младши!“, написа той. След това изпрати прочувствено послание и към любимата си жена, която сбъдна мечтата му, да го направи баща.

Маме, много те обичам и ти благодаря за този вързоп. Направихте ме най-щастливия човек в галактиката!!! Обичам Ви!“.

Постът му бе споделен от хиляди фенове, а самият спортист получи стотици поздравления и честитки от близки и приятели.

Раждането на детето не беше особена изненада, тъй като ММА боецът вече се похвали в социалните мрежи, че ще става баща. Бившето гадже на риалити звездата Гергана Капзамалова признава, че от пръв поглед се е влюбил в приятелката си Николета Русинова. А резултатът е едно прекрасно дете, на което стана баща вчера.

Спортистът не крие, че това е най-щастливия момент в живота му. И се радва на невероятно щастие с новата си любов и сина си.

Топалски е смятан за един от най-успешните български спортисти, а също и за един от най-интелигентните. Самият той никога не е парадирал с умствения си потенциал, но последното се видя доста ясно и във „ВИП Брадър“ преди две години. Тогава той не успя да спечели шоуто, но грабна сърцата на зрителите, пише разкрития.ком.

Слухове за евентуална връзка с Преслава обаче го разделиха от приятелката му Гергана, а малко след това той официално представи любимата си Николета Русинова. Двойката дори се сгоди малко преди раждането, но сватбата вероятно ще е това лято.

Източник: Struma.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари