ММА боец оцеля след падане от 10-ия етаж в Русия

0
Мъжът е в реанимация
Мъжът е в реанимация Видео: NOVA

Мъжът е в реанимация

Известен ММА боец падна от 10-ия етаж на жилищен блок. Трикратният победител Магомед Зайналов, по прякор Venom, полетя от невъобразима височина в Ростов на Дон, Русия, предава NOVA. По първоначални данни той е паднал от балкона си.

Инцидентът е станал във вторник вечерта, около 21:00 часа местно време на улица "Крепостной". Пострадалият е в реанимация. По неофициална информация спортистът е със счупени крака и таз, но гръбнакът му е цял. Вече са направени три операции и състоянието му се нормализира. Това, което спасява живота му, е, че се приземява върху предното стъкло на паркиран под балкона му автомобил.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари