Чу ли Джесика, мутро?

2
Гунчева: "Светът, за добро или лошо, се променя съществено. Във време на световна катастрофа /и изобщо нямам предвид набедения ковид/, е важно кой ще е начело на държавата. И не искам това да е некадърен и дебилен престъпник, който се е продал на чужди държави"
Гунчева: "Светът, за добро или лошо, се променя съществено. Във време на световна катастрофа /и изобщо нямам предвид набедения ковид/, е важно кой ще е начело на държавата. И не искам това да е некадърен и дебилен престъпник, който се е продал на чужди държави" Снимка: transmedia.bg

Джесика Ким закопа Главната Мутра на Републиката с доклад. Не, че не е странно чужда държава да праща прокурори да ни следят законността /някой съмнява ли се, че сме колония/, но пък ГМР си въобразява, че го подкрепят

Хамериканците, след дълги усилия в посока на подкрепа за най-големите корумпета и боклуци в България да влязат в политиката и да ни управляват, с лека изненада откриха, че сме най-корумпираната държава и корупцията застрашава националната ни сигурност. Ама как може, бре? Вие телевизия и фейсбук не гледате ли? Там ГМР ви обяснява нагледно, че той, сам като куче, живеещ само на заплата, дава от джоба си пари да ни строи магистрали и да ни купува локомотиви. И ние просперираме, просперираме, направо чак ни е притъмняло от толкоз много просперитет.

Явно новата администрация във Вашингтон /ако вече не са сменили името, че не е либерално/, няма да се кефи много на ГМР. В дипломацията случайни изявления, случайни места и случайно избрано време няма. Всяко нещо се прави нарочно и за точно определен ефект. А с оглед предстоящите избори, означава, че хамериканският ни господар си има нови фаворити и вдига подкрепата си за мутрата. Не, че това ме радва, защото всеки път залагат на все по-големи и все по-мазни боклуци да ни управляват.

Светът, за добро или лошо, се променя съществено. Във време на световна катастрофа /и изобщо нямам предвид набедения ковид/, е важно кой ще е начело на държавата. И не искам това да е некадърен и дебилен престъпник, който се е продал на чужди държави.

Не е въпросът да заменим едната мутра с друга. А най-накрая да разберем, че политик се избира внимателно и с разум, а не с емоции. И се сваля веднага, щом не оправдае доверието ни.

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари