Чехкинчето на 15 години и напомпаните батки

0
На българския пясък разграждането на характери и ценности е в плажна кърпа вързано
На българския пясък разграждането на характери и ценности е в плажна кърпа вързано

На 15 години хормоните й бушуват, но ценностната й система е почти завършена.

На която и да е 15-годишна по света. Какво се случва обаче с нея, когато дойде на родното Черноморие? Това е денят на едно чехкинче, направило грешката да се съгласи на почивка в България, вместо да си гледа Златна Прага и да се пече на бетона от двете страни на Вълтава, пише Стоил Иванов във Всеки Ден.

Сутрин то става и слиза в лобито на семейния хотел в Приморско, резервиран от техните някъде през февруари, за да си хапне от произведените през 2014 г. кроасани и да си пийне кафенце от едно зърно „Бразилия", разтворено в чешмяна вода, и после тайно да избяга на плажа, първо, за да изпуши първата цигара. Тук започва разпадът му. На хавлията то е първата стройна хубавица с руси кичури, незаличени от пубертета, както се случва с българските момиченца, а около него вече са строени гларусите. От онези, гнусните, онаниращите зад дюните чичаци на по 50 години.

Час по-късно там се появяват батките, изтрезняващи от нощта, за да се долепят до него, даже без да се крият. Говорят с бургаски диалект на английски език и омекотяват дори „бейби"-то. Всичките имат перфектни преси на коремите, идеални форми на бицепса, прасци като релефна карта на България от географския кабинет във всяко училище от миналия век, но прости като капачка на мастика, произведена в някой от цеховете на Цар Киро. И всичките могат да омаят крехкото чехкинче без особен напън, като му сипят от нея, барабар с гаражния джин, домъкнат от „Меден рудник".

То, горкото, друг избор на плажа няма, а хормоните не питат. Пийва си глътка-две и разбира що е то истинска балканска пишка (ако не е като на покойния мъж на Анита Мейзер) и кърви обилно, там, на брега на безкрайното синьо, докато мами майка си и баща си, излъгали самите себе си да дойдат тук, че е отишло до съблекалнята през 3 вълнолома да си смени мокрия бански.

После привечер същото това детенце с дупе, което още не знае какво е епилация или целулит, излиза на кратка разходка по главната, вече откъснало и изяло ябълката, за да си набере още. Докато майка му си разменя есемеси със съседката в Прага за сравняване на цените по супермаркетите и къде хлябът е по-евтин с 5 стотинки, а полевката (традиционна чешка супа, приличаща на течна каша) излиза направо без пари. Докато татко му е нарамил 10 стека от любимата си бира и ги мъкне на ръка до семейния хотел.

Всичко това се повтаря всяка година по Българското Черноморие, само героите са с различни имена. Днешното 15-годишно чехкинче с бушуващи хормони и разградена на плажа ценностна система е вчерашната му майка на същия този плаж. На българския плаж е фрашкано с такива. И с батки. Няма място вече за други.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари