Кадри от катастрофата на пътя убиец

0
Лек автомобил "Мазда" спира на вдигната "стоп" палка от работниците по трасето, но автобусите не успяват да спрат навреме
Лек автомобил "Мазда" спира на вдигната "стоп" палка от работниците по трасето, но автобусите не успяват да спрат навреме Видео: КИС 13

Румънски пътнически автобуси катастрофираха на пътя Русе - Бяла.

При инцидента са нанесени щети и по лек автомобил.

Инцидентът е станал малко преди 14:00 часа след "Мойсев баир", преди разклона за село Пиргово. Участъкът се намира в ремонт и е сигнализиран.

Лек автомобил "Мазда" с румънска регистрация е спрял на вдигната "стоп" палка от работниците по трасето, за да се пропуснат автомобилите от другата страна. Двата пътнически автобуса, които са на различни фирми, се движили зад леката кола. Единият успял да спре навреме, но вторият го ударил отзад, при което първият автобус бил тласнат напред и блъснал спрелия лек автомобил.

На мястото на инцидента бяха изпратени екипи на полицията и на Спешна помощ, тъй като сред пътниците е имало бременна жена и няколко деца. Те не са пострадали, но са били прегледани.

При катастрофата единият от автобусите е получил повреда, поради което се наложи пътниците да изчакат да бъде изпратен друг, който да ги прибере.

Причините за инцидента се изясняват.

[ СНИМКИ от инцидента ]

Източник: КИС 13
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари