Виолета Комитова: Шест месеца наричаха Петков предател заради РСМ, сега Борисов е герой

3
"Свидетели сме на лъжлив политически театър", каза Комитова
"Свидетели сме на лъжлив политически театър", каза Комитова Снимка: NOVA, стоп кадър

Шест месеца наричаха Петков предател заради РСМ, сега Борисов е герой, коментира бившият регионален министър

„Свидетели сме на лъжлив политически театър. Шест месеца наричаха Петков предател, защото ще разреши преговорите със Северна Македония, а сега Борисов е герой. Къде е истината? Това е политическа лъжа и лицемерие". Това коментира бившият регионален министър Виолета Комитова, която днес е част от формацията на Стефан Янев „Български възход” пред NOVA

„Приех поканата на генерал Янев, защото виждам, че има много сериозни намерения да обединява хората и да работи сериозно за тях. Той може да обединява различни групи хора. Ще го подкрепям в неговата работа, за да направим повече за гражданите. Познавам Ралица Симоенова, тя е много млад и амбициозен човек, разбира политиката. Тя говори нещо принципно във всички новосформирани партии. Навсякъде има такъв процес - много хора проявяват интерес, но не всички са отдадени на каузата. Изненада ме решението й, но аз вярвам  в ген. Янев, той ще се раздели със съмнителни хора", каза Комитова. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари