Снимка на жена с розов трабант стана хит в мрежата

9
Ретро автомобилът с необичаен цвят е заснет на бензиностанция в София
Ретро автомобилът с необичаен цвят е заснет на бензиностанция в София Снимка: Facebook

Ретро автомобилът с необичаен цвят е заснет на бензиностанция в София

"Пеперудената фея в действие", такова описание е дал Станислав Джоров на любопитен кадър, който е заснел в София. На снимката виждаме паркиран трабант на столична бензиностанция. Източногерманският автомобил е с вдигнат капак, а до него позира и дама, облечена в розови дрехи - в такъв "Барби цвят" е и самото возило. Дамата леко се е привела и вероятно долива масло в автомобила.

Снимката събра над две хиляди харесвания в социалната мрежа

Ина Николова е собственичката на возилото, разкри GlassNews, а "Пеперудената фея" създава емоция във всеки, който я срещне. През месец май на 2020 година Ина се сдобива с автомобила, а година по-късно возилото се преражда в новия си "пеперуден" вид. От тогава шофьорката обикаля навсякъде с колата си.

"Да се возя във Феята е невероятна положителна емоция. Да споделям возенето с приятели е още по-голяма емоция. Така че всеки, който иска да усети това чувство, може да го заяви, и ще се осъществи", споделя самата шофьорка.

Трабантът определено впечатлява с външния си вид - той е с розов салон, задните калници са изпълнени с пеперуди и има поставени дълги мигли на фаровете.

Ексцентричният вид на возилото, както и този на шофьорката, бива осмиван от някои хора.

"Ако видя човек, който кара трабант няма да се смея, ама да го боядисаш в розово и да се облечеш в розово все едно си кралицата на Англия, е смешно!", "Ужас!", "Коя е таа бее, от къдя на кадя?!", "Всъщност и това поведение не е за радост и е анормално!", гласят коментари в социалната мрежа.

Надделяват обаче коментарите на хора, които поздравяват Ина Николова за това, че е успяла да се вмести в общоприетите BG стандарти.

"Браво на жената! През розовите очила животът със сигурност е по-хубав!", написа Дияна Иванова.

"Не разбирам защо всеки, който е рзличен бива осмиван. А това кой определя кое е нормално и кое не е отделна тема. Радвам се, че има различни хора", добавя Анастасия Чонгова.

"Супер си е дамата, много позитивно дори", коментира Минка Попова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари