Настимир Ананиев: Където пипнеш в държавата, изниква корупция и задкулисие

0
В момента не виждаме прокуратурата да работи ефективно
В момента не виждаме прокуратурата да работи ефективно

„Продължаваме промяната“ има много силен екип с прагматичен подход за решаване на проблемите

Трябват ни повече народни представители, голямата дилемата е дали заедно с ДБ ще получим повече депутати или поотделно. Днес излиза едно от нашите социологични проучвания и ще дадем отговор. Не искаме да правим компромиси, какъвто беше ИТН. Това каза в ефира на „Твоят ден“ по NOVA съпредседателят на ВОЛТ Настимир Ананиев.

Според него ПП има много силен екип с конкретни теми, необременени, с прагматичен подход за решаване на проблемите.

„Утре изтича срокът за регистрация в ЦИК, след това има още десетина дни, в които да се добавят субекти в коалициите. Търсихме мнозинство за реформи, ИТН беше спяща клетка, която беше активирана в един момент, за да напусне коалицията. Вероятно, ако им бяха дадени 4 млрд., щяха да останат“, посочи той.

По думите му не е имало пречка КПКОНПИ да се раздели на две, за да се гарантира справедливост на хората. „В момента не виждаме прокуратурата да работи ефективно. Където пипнеш в държавата изниква корупция и задкулисие. Коалицията ни беше саботирана отвътре – от ИТН и отвън – от опозицията. Разочарован съм от „Възраждане“, уж протестираха срещу ДПС и ГЕРБ, а в парламента ги подкрепиха“, заяви Ананиев.

За него „Газпром“ не изпълнява договора си, така че не може да се разчита на тях.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!
Етикети

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Swidg
    Ами като газпром не си изпълнява договора заведете дела! Всеки говори и никой нищо не прави! А това за корупцията е апсолютно вярно!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари