Майка на две деца е загинала при автобусната катастрофа с бежанци

2
Децата ще бъдат поверени на близки на жената в Италия
Децата ще бъдат поверени на близки на жената в Италия Снимка: Италианска пожарна служба

Автобус с 50 украинци успя да избяга от военните действия на Путин, но катастрофира в Италия.

В резултат на това почина млада майка на две деца , на 5 и 6 години, а няколко души бяха ранени, съобщиха медиите на Апенините, пише 24 часа. Автобусът тръгнал от Хмелницкий, град в Западна Украйна.

Катастрофата станала на 13 март сутринта на магистралата до Чезена, в област Емилия-Романя. По шосето в посока юг пътували два автобуса, пълни с украински бежанци. Единият от тях обаче се хлъзнал встрани от пътя и се преобърнал. Още тогава загинала една от пътничките. Нейните две деца били откарани в болница на Чезена, но не са ранени сериозно. Според медиите ще бъдат поверени на близки на загиналата майка в Пезаро. На мястото на катастрофата пристигнали коли на пожарната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари