Говори мъжът, отрязал с шлайф скоба на колата си

4
Аз имам ТЕЛК-ово решение. Позволено ми е да спирам на синя зона
Аз имам ТЕЛК-ово решение. Позволено ми е да спирам на синя зона

Аз имам ТЕЛК-ово решение. Позволено ми е да спирам на синя зона

Мъжът, който бе заснет демонстративно да реже с шлайф скоба от автомобил във Враца обясни действията си. Той стана известен в социалните мрежи като човека, обявил война на сините зони.

„Мисля, че неправомерно ми слагат скоба всеки път. Аз имам ТЕЛК-ово решение. Позволено ми е да спирам на синя зона, където няма обозначени за това места. На улиците около мястото, където бях заснет – няма нито едно синьо място. Не дават да спра тук. Къде да спра? Има знак за „Синя зона”, после знак „Служебен абонамент” – тези знаци са пълна измислица. Сложил съм си инвалидния стикер – казват: „Той не се вижда”, заяви Ангел Петров в ефира на „Здравей, България” по NOVA.

„Когато човек взима шофьорска книжка – той трябва да знае тези значи какво означават”, посочи от своя страна Цветомир Илиев от Общинското предприятие "Паркинги и гаражи”.

По думите му мъжът е поставил стикера на място, което е било предназначено за паркиране на автомобили със служебен абонамент. „Ако беше в синя зона – няма проблем да паркира”, обясни Илиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    русенец
    То и по наше село инвалидите се разкарват с флексове в багажника. Тоя да бъде прегледан отново, в друга комисия. Културата и разбиранията му не ги коментирам, типичен представител на плебса. Ама нещо видимо не ми изглежда инвалид.
  • 7
    1
    Казанската Афера
    ТЕЛК за нахалство и наглост!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари