Татяна Дончева: Законът за хазарта иска да удари бизнеси, които ГЕРБ и ДПС не са подчинили

1
Големият риск на изборите е Борисов и Пеевски да получат властта
Големият риск на изборите е Борисов и Пеевски да получат властта Снимка: БНТ

Големият риск на изборите е Борисов и Пеевски да получат властта

ГЕРБ и ДПС имат по дефиниция задни мисли и те обикновено са насочени към контрол върху бизнеса и ограбване на бизнеса. И този закон за хазарта е поредната тема, която да насочи българския бизнес в навечерието на предстоящите избори, че ако не си опича акъла, може да му стоварят събитията от 2012 - 2013 година. Това коментира в студиото на "Денят започва" по БНТ Татяна Дончева - един от лидерите на "Левицата".

Законът за хазарта иска да удари определени бизнеси, които ГЕРБ и ДПС не са подчинили и са намерили благовиден предлог, за да препускат във финалните часове на досегашния парламент, смята тя.

Дончева коментира и скандалите в митниците и появилите се снимки дали са по-скоро компромати или доказателства:

"Продължаваме Промяната" имат едно свойство да наричат черното бяло с изключителна лекота и да си въобразяват, че когато лъжат без да трепват, някой трябва да им вярва. Много е удобно да намериш хора, които не знаят за какво става дума, да ги сложиш усмихнати и костюмирани на едни властови столчета, да ги подбутваш в определени подписи и сделки, административни и законодателни решения и т.н., и когато се усетят вече да е късно."

По думите ѝ, Борисов и Пеевски са тези, които ги подбутват и които са достатъчно дълго време в политическия и икономически живот на страната, за да имат представа за цялата картина и за да имат в ръцете си лостовете. Това, според нея, е най-големия риск за тези избори, които идват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари