Протест срещу насилието над животни организират в Русе

2
Събитието е част от национална инициатива
Събитието е част от национална инициатива

Събитието е част от национална инициатива

Протести срещу насилието над животни ще се проведат пред съдебните палати в Шумен и в Русе днес, 19 май, от 14:00 ч.

Събитията са част от националния протест, който ще се проведе в множество градове в страната. Защитници на животните се противопоставят на зачестилите прояви на малтретиране и бруталност, предава БНР.

Насилието над животните е най-страшната характеристика на едно общество, а в нашето то е ежедневие. Това насилие, особено, ако остава ненаказано, се стоварва още по-жестоко и върху най-слабите и уязвими човешки същества.“ Това твърдят организаторите на протеста. Те настояват за край на издевателствата над животните чрез сериозно разследване и наказание за техните насилници.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    10
    До ограничената женица под №3
    Неуважаема, аз съм една от така наречените от Вас маниаци. Абсолютно права сте, че градът се напълни с котки и кучета. И не само градът, а и околностите му - в и извън границите на селата. А случайно да си задавате въпроса защо това е така? Къде е държавата, къде е общината за да осъществяват контрол върху стопаните на домашни кучета? За другото сте права и няма да преповтарям мисълта на Шопенхауер за грижата към животните.
  • -1
    9
    erol do 6 nomer
    zoopolicia v Balgaria NE SASHTESTVUVA, neshtastnice
  • 3
    8
    каракачана
    Всичките любители са с бактерии в мозъците прочетете и се лекувайте, хора!
  • 5
    7
    До маниаците по-надолу
    Градът е пълен с бездомни котки и бездомни кучета. Отдавна не се виждаха скитащи помияри, напоследък и центърът се напълни с тях, без марки по ушите, което значи, че не са минали през приюта и са пълни с паразити и не са кастрирани. Тях ли защитиват тези идиоти, сеещите болести и заплашващи живота и здравето ни? Или откачалките, които хранят нашествието от котки, които умирисват обитаваните райони? Сега поредният кретен да напише оная простотия, че който не обичал животните, не обичал и хората - познавам няколко кучкари, които са направо вредни за човешкия род. Лично аз - загрижена съм за животните, но ненавиждам нашествениците.
  • 4
    6
    Заинтересован
    Има ли зоополиция в Русе и областта и какво са свършили за последните месеци ? При какви случаи се намесват и как трябва да се свързват хората с тях ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари