КТ "Подкрепа" в Русе: Намалете трудността на учебните програми

2
Това би повишило качеството на обучение, а оттам и на резултатите от подготовката на учениците
Това би повишило качеството на обучение, а оттам и на резултатите от подготовката на учениците Видео: Кис 13

Това би повишило качеството на обучение, а оттам и на резултатите от подготовката на учениците

Да се намали трудността на учебните програми искат от КТ "Подкрепа", предава Кис 13.

Това каза в Русе председателят на синдикат "Образование" д-р Юлиян Петров. Според него, това би повишило качеството на обучение, а оттам и на резултатите от подготовката на учениците.

Очакванията на синдиката към действията на управляващите, остават едни и същи, независимо кой е на власт. От КТ "Подкрепа" настояват и за мерки свързани с рейтинга на учителите.

Трябва да се работи и по отношение превенция на агресията и спазване на училищните правила, което включва и партньорство с родителите, смята д-р Юлиян Петров.

Според него са необходими промени и по отношение на политиката за работа с проблемни ученици и за подкрепа на деца със специални образователни потребности.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Тъпанари
    За съжаление тоя синдикат се изроди в последно време. Да им напомня, че тяхната работа е да защитават учителите, а не да мислят за учебни програми. Нищо не са направили за учителите от години насам. Да вземем например нормативите и 8 часовото работно време - хем си на норматив, хем си на 8 часа работно време и на никой не му дреме за времето, което ти е нужно за подготовка за часове и проверка на контролни и затова постоянно се налага даскалите да си доработват в къщи и да си проверяват контролните в почивните дни. Да не говорим за преминаването към втора категория труд - нещо, което нашите смотани профсъюзи никога няма да извоюват ...
  • 4
    1
    Бачо Илия
    Намаляване до изпростяване.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари