Звезди от "Сървайвър" помагат на сина на Митко от "Фермата"

1
Куп участници от последния сезон на "Сървайвър" България са не само в приятелския кръг на охранителя Димитър, но и взимат дейно участие в подпомагането на лечението на сина му Иво.
Куп участници от последния сезон на "Сървайвър" България са не само в приятелския кръг на охранителя Димитър, но и взимат дейно участие в подпомагането на лечението на сина му Иво.

Куп участници от последния сезон на "Сървайвър" България са не само в приятелския кръг на охранителя Димитър, но и взимат дейно участие в подпомагането на лечението на сина му Иво.

Мирчо Марков, Явор Зайн, Силвия Радулова, Финдо и други популярни и не толкова популярни спортисти тренират заедно с момчето в стремежа си да му помогнат да се излекува. Те дори се включиха в благотворително спортно събитие – серия от състезания, чрез което се събраха пари, които да помогнат за лечението на Иво. Тъй като то се провежда в Германия и ще продължи и през следващите 12 години, всеки събран лев е нужен на семейството, твърди татко му Димитър, пише Блясък.бг.

Именно голямата награда от 100 000 лева ще спомогне за това начинание и с тях ще се платят протезите, които помагат на момчето за възстановяването и раздвижването на засегнатите части на дясната му половина.

Моята мотивация да участвам във „Фермата“ е моето дете. Парите ми трябват за неговото лечение. Няма ферма, каубой или крава, която да ме спре... просто ще ги изям! Любовта ми към това дете е много силна. Трябва да играя достойно и заради него, защото примерът е много по-важен от парите“, с тези думи бившият униформен Митко разкри защо е решил да се включи в първия сезон на шоуто.

Източник: Блясък.бг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари