Зрелищна полицейска гонка с открадната линейка в САЩ

0
Пишман крадецът се предава пред полицейското управление
Пишман крадецът се предава пред полицейското управление Видео: bTV

Медиците оказвали помощ на 35-годишния мъж, когато той се качва в линейката и потегля

Зрелищна полицейска гонка, след като мъж краде линейка. Кадрите от патрулния автомобил са от полицията в американския окръг Колумбия, Вашингтон.

Лекарски екип се отзовава на сигнал за помощ от 35-годишният Стенли Уилямс. Докато му оказват помощ, мъжът се качва в линейката и потегля. Следва гонка с полицейския екип, който е бил наблизо.

Накрая 35-годишният мъж стига с линейката до шерифското управление, където слиза и се предава.

Не всеки път преследването спира пред нашата врата“, каза шерифът Марк Хънтър, предаде bTV.

Това показва, че не можем да знаем пред какво ще бъдем изправени в следващия момент. Радвам се, че никой не пострада, а мъжът не представляваше допълнителен риск за обществото“, добави той.

Според полицията Уилямс е с променливо психическо състояние и вероятно е бил под въздействието на наркотици. Той е бил приет в болница за изследвания, а междувременно срещу него са били повдигнати обвинение за кражба и бягство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари