Зов за помощ: Волейболист събира средства за лечение на сина си

0
През сълзи и с болящо сърце, моля да помогнете на моя син Мони
През сълзи и с болящо сърце, моля да помогнете на моя син Мони

През сълзи и с болящо сърце, моля да помогнете на моя син Мони

Волейболистът на Раковски-1964 (Севлиево) Антонио Иванов се обърна със зов за помощ към приятелите и последователите си в социалната мрежа Фейсбук.

Синът на Иванов - малкия Симеон, страда от аутизъм, съпроводен от дефицит на вниманието, хиперактивност, тревожност, сензорни дефицити, стереотипи в поведението, стиминги, нервни кризи, нарушена социална адаптация. Петгодишното момченце е диагностицирано преди три години - време, в което семейството не спира да прави всичко по силите си състоянието на детето да се подобри.

За лечението на Мони е нужна сумата от 40 000 евро - непосилна за близките му.

Публикуваме поста на Антонио без редакторска намеса:

"Здравейте, мои приятели, роднини, колеги, познати и непознати!

Пиша поста, за който събирам смелост от много време насам!

Ето го Симеон! Моя син, моята гордост, моя ангел - със счупени криле.... Едно дете, чиито очички казват всичко, защото той самия не може. Едно дете, цялото любов. Дете, чието детство минава в безбройни прегледи, болници, изследвания, взимания на кръв, ежедневни частни терапии, дневни центрове, строги диети, добавки и лекарства. За детската площадка дори нямаме време.

На 2 г. беше диагностициран с Детски аутизъм. Най-страшните думи на света, моя и негов кошмар. Аутизъм - средна до тежка форма, съпроводен с всичките му дефицити - дефицит на вниманието, хиперактивност, тревожност, сензорни дефицити, стереотипи в поведението, стиминги, нервни кризи, нарушена социална адаптация.

Най- тежката част от състоянието му дори не е това, че не може да говори.

Тежката автоагресия....... разкъсваща бащиното ми сърце. Да гледаш как в криза това ангелско момче си разкървавява устичката или нослето и да си безсилен, защото може да стане още по-зле при намеса.....

Слънчо вече е на 5 г. и борбата за подобряване на състоянието му е ежедневна. Най-голямата надежда за момента е терапия с вливки на стволови клетки в Лив Хоспитъл, Истанбул.

И сега през сълзи и с болящо сърце, моля да помогнете на това момче. Да има време за детската площадка, да може да яде нормално, да може да си обуе сам чорапките.... А на мен помогнете да чуя - Тате ...

Искана сума за вливките е 40 000 евро, непосилни за семейството ни.

Ще поставим дарителски кутии в няколко обекта в града ни и в гр. София. В момента ги организираме и ще дам допълнителна информация.

Това е дарителската сметка на Мони, по която всеки може да преведе нещо от сърцето си.

Благодаря на хората, които са до мен, без които нямаше да се справя!!!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари