Зорница Славова и Ивелин Атанасов в културен център "BH"

0
На 22 април от 21 часа имаме удоволствието да ви поканим за нова доза хубава музика
На 22 април от 21 часа имаме удоволствието да ви поканим за нова доза хубава музика

На 22 април от 21 часа имаме удоволствието да ви поканим за нова доза хубава музика. Наши гости ще бъдат младите и талантливи Зорница Славова (вокал) и Ивелин Атанасов (пиано).

Ще чуем популярни парчета в стил R&B&Soul.

Вход свободен. Настроение гарантирано. Ще се видим там! :)

Зорница Славова започва да се занимава с пеене още като дете. Свири на пиано от 10 годишна. През 2011 година завършва музикалното училище в София със специалност – поп и джаз пеене , а по-късно и НМА отново с пеене.

Прави собствена музика от няколко години. През 2015 излезе и първият й сингъл „Colourful” , в който тя е автор на текста и съавтор на музиката. Участвала е в дублажи на анимационни филми, освен това е била текстописец и изпълнител в телевизионни реклами. Работила е в множество клубове в страната.

Ивелин Атанасов започва да свири на пиано на 5 години. Завършва музикалното училище в Русе, а по-късно става един от членовете на група Латинопартизани. През 2008 година заминава за щатите, където свири с различни групи в клубове в Ню Йорк и на множество фестивали. Свирил е с много от популярните бг изпълнители като Васил Петров, дует Мания и др. През 2014 год. Зорница и Ивелин започват своя съвместен RnB&Soul проект.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари