Зодиите с майчински инстинкт към приятелите

0
Тези личности често поемат висшата фигура на „майката“ в своя социален кръг
Тези личности често поемат висшата фигура на „майката“ в своя социален кръг Снимка: iStock

Има хора, които са силни, надеждни и умеят да оцеляват при всякакви обстоятелства. Именно затова те лесно печелят уважението на всички от обкръжението си.

Тези личности често поемат висшата фигура на „майката“ в своя социален кръг. Това не значи, че те са по-женствени, а по-скоро че са по-грижовни и състрадателни към близките си, че винаги са готови да дадат съвети или да помогнат с нещо на своите приятели.

Ето и представителите на 6-те зодии, които най-често влизат в ролята на „майката“ в своя приятелски кръг:

1. Риби

Представителите на зодия Риби са състрадателни, искрени и чувствителни. Хората лесно им се доверяват и почти винаги са готови да им споделят мъката и проблемите си. Освен това Рибите са много всеотдайни към приятелите и семейството си. Това са хората, към които всички се обръщат за мъдър съвет или за рамо, на което да си поплачат.

2. Везни

Везните са тихите и скромни лидери в зодиака. Те винаги се опитват да обмислят ситуацията преди да действат. Именно заради този техен вътрешен баланс хората ги уважават много. Ако имате приятел от зодия Везни, значи знаете колко спокоен и последователен е той. Вероятно той отдавна е спечелил вашето доверие със своите интелект и разумна преценка.

3. Дева

Хората от зодия Дева винаги са изключително доволни и винаги готови да раздават своята мъдрост и умните си съвети на приятелите си. Девите, също така, могат да се похвалят с добра преценка за нещата, както и с това, че обичат да правят услуги безвъзмездно. А и Дева е зодията, представителите на която най-често се държат покровителствено към хората от най-близкото си обкръжение.

4. Стрелец

Стрелците обичат да поучават близките си. Те цял живот се стремят да трупат нови познания и съответно имат силното желание да ги споделят с другите. Освен това Стрелците по натура са много топли и сърдечни хора. Те искат да помагат на своите приятели и са благодетели по душа. Освен това са много искрени и съветите им винаги са дадени от сърце.

5. Лъв

Към когото и човек от зодия Лъв да се обърнете за съвет и/или помощ, той няма да ви откаже или да ви отхвърли, особено ако случаят е спешен. Лъвовете имат бърз отговор на всяка сложна и заплетена ситуация. Именно затова близките им разчитат много на тях. А и Лъвовете са добри слушатели, умеят добре да оценяват ситуацията, а и са наистина верни приятели.

6. Близнаци

Вашият приятел от зодия Близнаци много бързо и лесно ще се превърне в член на семейството ви. Близнаците са готови да направят лични жертви в името на приятелството си. Те няма да мирясат докато не намерят най-доброто решение на проблемите на своите най-близки хора. Те са щедри, дават умни съвети и са грижовни към членовете на своя социален кръг.

 

Източник: Tialoto.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари